Algemene informatie
OVER STEEDS HOGER:    ALGEMENE INFORMATIE   |    DE VOLWASSENEN   |    DE KIDS   |    DE TEENS   |    DONATEUR WORDEN


> GROTERE KAART WEERGEVEN

Onze uitvoeringen en repetities vinden plaats in multifunctioneel centrum Maldensteijn in Malden.

'Steeds Hoger' is opgericht in 1945 en heeft zo'n 20 volwassen leden. Daarnaast zijn er twee jeugdgroepen met samen zo'n 20 leden. De volwassen leden en de beide jeugdgroepen zetten ieder een keer per jaar een geweldige voorstelling voor u op de planken.

Ons repertoire is divers zo spelen wij verschillende genres zoals bijvoorbeeld drama, komedie en kluchten. 'Steeds Hoger' is een vereniging in beweging en want wij willen Steeds Hoger.

In 1978 begonnen we met een jeugdgroep, maar vanwege het kleine animo werd deze groep opgeheven.

In 1986 was er een meisje dat heel graag toneel wilde spelen. en er werd haar verteld dat, als zij een groepje van 9 kinderen bij elkaar kreeg, wij een jeugdgroep zouden beginnen. En het lukte haar inderdaad 9 kinderen enthousiast te maken voor toneel en zo begon toneelvereniging 'Steeds Hoger' met een jeugdgroep.

Speciaal voor deze gelegenheid werd een toneelstuk geschreven: 'Villa Loco'. Het stuk was een daverend succes en werd dan ook goed bezocht. Na afloop van 'Villa Loco' konden kinderen met interesse voor jeugdtoneel zich inschrijven. Nou, dat hebben wij geweten: meteen meldde zich een groep van 25 kinderen. Dus van een groep van 9 werd vergroot naar bijna 35 kinderen. Met deze groep is er 1 stuk opgevoerd; door de grootte was het zwaar maar gelukkig wel leuk.

Vanaf dat moment hebben wij de groep in tweeën gesplitst: De Kids (8 t/m 12 jaar) en De Teens (13 t/m 17). Beide groepen steeds gevarieerd in grootte, maar bestaan tot op de dag van vandaag. Zowel De Kids als De Teens repeteren elke dinsdagavond. Een toneelseizoen bestaat uit twee delen. In deel 1 worden er toneellessen geven. Deze lessen op amateurniveau zijn samengesteld met professionals en soms vullen wij ze aan met diverse workshops. In deel 2 zal er gewerkt worden aan een theaterproductie.


Aanmelden voor een van onze groepen kan door hier te klikken.


Voor meer informatie over toneelstukken die wij in het verleden hebben gespeeld, kunt u bij de afzonderlijke groepen kijken.


Contact   |   Beheer login   |   Inloggen voor leden   |   © 2023 Steeds Hoger Malden