De Kids
OVER STEEDS HOGER:    ALGEMENE INFORMATIE   |    DE VOLWASSENEN   |    DE KIDS   |    DE TEENS   |    DONATEUR WORDENDE KIDS VAN STEEDS HOGER

> Alle stukken door de kids
De Kids is één van de twee jeugdgroepen van toneelvereniging Steeds Hoger voor kinderen van 8 t/m 13 jaar. De groep staat onder regie van Annika Peters en Renate Gruben. Zij zoeken ieder jaar met grote zorgvuldigheid een geschikt toneelstuk uit en stellen ook de toneellessen samen.

Hoe ziet het seizoen van de Kids eruit?
Het theaterseizoen loopt van augustus t/m juni en is bij de Kids opgedeeld in twee delen. In de eerste helft van het seizoen worden er toneellessen gegeven. De kinderen leren de basisregels van toneel en maken kennis met verschillende vormen van theater, zoals bijvoorbeeld fysiek toneel (het spelen met veel bewegingen) en elementair spel (basisvorm van acteren waarbij onder andere gekeken wordt naar timing en het geloofwaardig spelen van emoties). Ook wordt er gewerkt aan het 'durven te spelen'. In het tweede deel van het seizoen werken we aan een voorstelling. Tijdens de repetities van deze voorstelling zal er regelmatig worden teruggekeken naar de toneellessen. We sluiten het seizoen af met een spetterende voorstelling in het Maldense theater Maldensteijn.

Wanneer is de Kids iets voor mij?
Als je plezier hebt in toneel spelen is de Kids iets voor jou. Voor ons is het allerbelangrijkste dat je met plezier naar toneel komt. Wij bieden leuke lessen in een goede sfeer. Wij verwachten van jou enthousiaste inzet. Om bij de Kids te mogen hoef je geen super goede acteur of actrice te zijn. We vinden het wel belangrijk dat je open staat voor regieaanwijzingen.

Wanneer zijn de repetities van de Kids? De Kids repeteren op dinsdagavond van 18.45 uur tot 20.00 uur in Maldensteijn.

Wat zijn de kosten?
De contributie bedraagt € 70,- per seizoen en wordt via automatische incasso rond 1 oktober geïnd.

Hoe kan ik lid worden van de Kids?
Je kan je aanmelden door hier te klikken

Heb je nog vragen of wil je een keer een les bijwonen, mail dan naar info@steedshogermalden.nl


Contact   |   Beheer login   |   Inloggen voor leden   |   © 2023 Steeds Hoger Malden