De Teens
OVER STEEDS HOGER:    ALGEMENE INFORMATIE   |    DE VOLWASSENEN   |    DE KIDS   |    DE TEENS   |    DONATEUR WORDENDE TEENS VAN STEEDS HOGER

Alle stukken door de teens
De Teens is één van de twee jeugdgroepen van toneelvereniging Steeds Hoger voor kinderen van 14 t/m 17 jaar. De groep staat onder regie van Shanna Bijker en Jolande van den Broek. Zij zoeken ieder jaar met grote zorgvuldigheid een geschikt toneelstuk uit en stellen ook de toneellessen samen.

Hoe ziet het seizoen van de Teens eruit?
Het theaterseizoen loopt van augustus t/m juni en is bij de Teens opgedeeld in twee delen. In de eerste helft van het seizoen werken we aan een voorstelling. In januari wordt dit harde werken beloond met een spetterende voorstelling in het Maldense theater Maldensteijn. In het tweede deel van het seizoen worden er toneellessen gegeven. De kinderen leren de basisregels van toneel en maken kennis met verschillende vormen van theater, zoals bijvoorbeeld fysiek toneel (het spelen met veel bewegingen) en elementair spel (basisvorm van acteren waarbij onder andere gekeken wordt naar timing en het geloofwaardig spelen van emoties). Ook wordt er gewerkt aan het 'durven te spelen'. Er wordt veel aan improvisatie gedaan. Soms komen daar zulke goede dingen uit dat daar de nieuwe voorstelling uit komt rollen, die dan weer in januari gespeeld zal gaan worden. De in- en uitstroom van leden vindt dus in februari plaats.

Wanneer is de Teens iets voor mij?
Als je het lef hebt om toneel spelen is de Teens iets voor jou. Voor ons is het allerbelangrijkste dat je met plezier naar toneel komt. Wij bieden leuke lessen in een goede sfeer. Wij verwachten van jou enthousiaste inzet. Om bij de Teens te mogen hoef je geen super goede acteur of actrice te zijn. We vinden het wel belangrijk dat je open staat voor regieaanwijzingen. En een boel lef hebt. Onze ondertitel is niet voor niets 'we dare tot do it'.

Wanneer zijn de repetities van de Teens? De Teens repeteren op dinsdagavond van 18.45 uur tot 20.15 uur in Maldensteijn.

Wat zijn de kosten?
De contributie bedraagt € 70,- per seizoen en wordt via automatische incasso rond 1 oktober geïnd.

Hoe kan ik lid worden van de Teens?
Je kan je aanmelden door hier te klikken

Heb je nog vragen of wil je een keer een les bijwonen, mail dan naar info@steedshogermalden.nl


Contact   |   Beheer login   |   Inloggen voor leden   |   © 2023 Steeds Hoger Malden