De Volwassenen
OVER STEEDS HOGER:    ALGEMENE INFORMATIE   |    DE VOLWASSENEN   |    DE KIDS   |    DE TEENS   |    DONATEUR WORDEN


DE VOLWASSENEN VAN STEEDS HOGER
> Alle stukken door de volwassenen
De leeftijd van de groep is 17+. De leescommissie zoekt met grote zorgvuldigheid een geschikt stuk uit.

Natuurlijk kun je je aanmelden als speler. Maar er komt veel meer bij een toneelproductie kijken dan spelen alleen. Denk maar aan regie, techniek, decorbouw, grime, public relations, programmaboekjes maken en rondbrengen en nog veel meer kleinere karweitjes. Voor al deze taken zijn wij steeds weer op zoek naar nieuwe mensen.

Er wordt ook altijd naar gestreefd om bij verschillende producties zoveel mogelijk te rouleren binnen onze spelers, dat wil zeggen dat je niet altijd een rol zult hebben. Dus als er geen rol aan jou wordt toegewezen (of je wilt misschien een keer niet meedoen) valt er nog genoeg te doen binnen onze vereniging. Misschien wil je zelfs wel nooit spelen, maar wil je juist een taak op de achtergrond hebben. Dit is natuurlijk ook mogelijk.

Hoe ziet het seizoen van de Volwassenen eruit?
Het theaterseizoen loopt van augustus t/m juni en is bij de Volwassenen opgedeeld in twee delen. Een aantal weken doen we met alle spelers toneeloefeningen. Daarna wordt er hard gewerkt aan een uitvoering. In het najaar wordt dit harde werken beloond met een spetterende voorstelling in het Maldense theater Maldensteijn.

Wanneer is toneelspelen eens iets voor mij?
Als je het leuk vindt om in een teamverband een geweldige voorstelling neer te zetten het iets voor jou. Voor ons is het allerbelangrijkste dat je met plezier naar toneel komt. Wij bieden leuke repetities in een goede sfeer. Wij verwachten van jou enthousiaste inzet. Om toneel te spelen bij de Volwassenen hoef je geen super goede acteur of actrice te zijn. We vinden het wel belangrijk dat je open staat voor regieaanwijzingen.

Wanneer zijn de repetities van de Volwassenen?
De Volwassenen repeteren op dinsdagavond van 20.15 uur tot 22.15 uur in Maldensteijn. Soms komen daar nog wel eens wat avonden en/of een zondagochtend en -middag bij.

Wat zijn de kosten?
De contributie bedraagt € 70,- per seizoen en wordt via automatische incasso geïnd. Dit gebeurt in mei voor het komende seizoen.

Hoe kan ik lid worden van de Volwassenen?
Bij de Volwassenen wordt je eerst een stuk (half jaar) aspirant-lid. Dit wil zeggen dat we wel graag zien dat je actief bent binnen de vereniging, maar dat je nog niets hoeft te betalen. Na een half jaar mag je zelf aangeven of je lid wilt worden of niet.

Heb je nog vragen of wil je een keer een repetitie bijwonen, mail dan naar info@steedshogermalden.nl


Contact   |   Beheer login   |   Inloggen voor leden   |   © 2023 Steeds Hoger Malden